The Winner of my blog anniversary giveaway is...

by - 10:09 AM

At April 27th, the day of my blog anniversary, I announced my first giveaway. And I just want to thank you all for entering the giveaway! Because, really, I could have never imagined that so many people would enter. I got over 50 responses which is a record at dutch-beauty and yesterday, at my 16th birthday, I finally reached more than 200 followers with GFC and more than 60 with Bloglovin. It made my day, thank you all! I think I've talked enough, so you are curious who the winner is? Than click read more! Op 27 April, de dag dat mijn blog een jaar bestond, heb ik mijn eerste giveaway aangekondigd. En ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor het meedoen. Want, echt waar, ik had nooit gedacht dat zo veel mensen mee zouden doen. Ik kreeg meer dan 50 reacties, wat een record is op dutch-beauty en sins gister, op mijn 16e verjaardag, heb ik eindelijk meer dan 200 volgers op GFC en meer dan 60 via bloglovin. It made my day, dank jullie wel! Nu heb ik er wel genoeg om heen gepraat, wil je weten wie de winnaar is? Blijf dan vooral lezen!

And the winner is...
En de winnaar is...
Congrats Maximesieta! I've send you a email. As soon as I have you're mailing adres, the package will be coming your way! Since there can only be one winner, I have to disappoint the rest for this time. But don't worry, I'm already working on my second giveaway! So stay tuned! :)

Gefeliciteerd Maximesieta! Ik heb je een mailtje gestuurd, als je me nog even je adres wil door geven dan komt het pakketje zo snel mogelijk jou kant op! Aangezien er maar een winner kan zijn, moet ik de rest helaas teleur stellen voor deze keer. Maar maak je geen zorgen, ik ben al bezig aan mijn tweede giveaway! Dus stay tuned! :)

Much love!
xxx Sanne

You May Also Like

0 interesting thoughts