That's good2get

by - 1:03 AM

Do you already know about good2get? No? Well that should change! Good2get is a webshop which sells very original presents such as friendship bracelets, finger dolls and paper beads. I specially like the friendship bracelets, that's why I was very glad to find these two at my doormat. Kennen jullie de leuke webshop good2get al? Nee? Dan moet daar snel verandering in komen! Good2get verkoopt originele cadeautjes zoals vriedschaps-armbandjes, vingerpopjes en papieren kralen kettingen. Vooral de vriendschaps armbandjes vind ik zelf erg leuk, daarom was ik ook erg blij toen deze twee mooie armbandjes op mijn deurmat vielen.


The bracelets were packed nicely. They were sticked to a little note which said: ''Maak een wens tijdens het omknopen van het vriendschapsarmbandje en wanneer deze breekt, zal je wens uitkomen!" (make a wish) Ofcourse I'd love to share my wish with you guys, but I'm afraid that it won't come true. If it might have actually happend, than you'd be the first to know! ;)

De armbandjes waren leuk verpakt. Ze zaten vastgeplakt op een briefje waarop stond: ''Maak een wens tijdens het omknopen van het vriendschapsarmbandje en wanneer deze breekt, zal je wens uitkomen!" Natuurlijk zou ik graag mijn wens met jullie delen, maar dan komt hij natuurlijk niet uit. Mocht het gelukt zijn, dan laat ik jullie het zeker nog even weten! ;)In the envelope also was a business card and a nice postcard with the text: ''vriendjes?'' (friends) I think I'll suprise a good friend of mine with it soon! 

Verder zat er een bedrijfs kaartje van good2get in en een leuke ansichtkaart met de tekst: ''vriendjes?'' Ik denk dat ik een goede vriendin van mij daar eens mee ga verrassen!


Than, what this post is actually all about: the bracelets! As I said I've received two bracelets, both in pastel colors, which is great for summer and at the moment a big trend. The big bracelet is blue, grey and coral colored. And the small bracelet is green, grey and pink. I like both bracelets a lot, specially because I know that they're handmade. It gives the bracelets that little extra. 


Dan waar het uiteindelijk allemaal om gaat: de armbandjes zelf! Zoals ik al zij heb ik twee armbandjes gekregen, beide in pasteltinten, wat natuurlijk erg leuk is voor in de zomer en momenteel een grote trend. De brede armband is blauw, grijs en koraal kleurig en de dunne armband is groen, grijs en roze kleurig. Beide armbandjes vind ik erg leuk, helemaal omdat ik weet dat ze handgemaakt zijn. Dat geeft de armbandjes toch iets speciaals.
Als laatste wil ik good2get complimenteren op hun beleid, natuurlijk heb ik de website goed bekeken en al snel kwam ik er achter dat alle producten die ze verkopen fair trade zijn. Ik citeer: ''Alle producten die hier verkocht worden zijn op basis van een eerlijke handel aangeschaft bij producenten zelf of via fair trade organisaties. Hierbij is er zo veel mogelijk rekening gehouden met het effect van het product op het mileu en het menselijke aspect (producten worden met de hand gemaakt, daar gaat veel tijd en energie in zitten). Door rechtstreeks bij de maker in te kopen, krijgt deze een optimale prijs voor zijn product. Good2get streeft naar een juiste balans tussen mensen, planeet en winst.'' Erg fijn om te weten dat deze armbandjes onder goede omstandigheden zijn gemaakt, zonder dat daar een klein kindje in Afrika aan heeft zitten werken. Dit maakt toch wel dat ik deze armbandjes een stuk liever draag en ik ben er dan ook erg blij mee. 


All together I think good2get sells a lot of cute and fair braceltets for a very nice price, and I'm very happy with mine. You can check their website here. Have you heard of good2get before? 

Al met al verkoopt good2get erg leuke en eerlijke armbandjes voor een erg leuk prijsje, waar ik erg tevreden over ben. Je kunt hun website hier bekijken. Had jij al eerder van good2get gehoord? 

 Much love!
xxx Sanne

You May Also Like

0 interesting thoughts