Send a letter to Mi-lou

by - 12:50 AM

Remember the post about the letter I´d received last week? If not, I'll clear up your mind. I had entered the post prodject of Mi-lou. She had sent me a great letter and this week, it was my time to send her something in return. So are you curious of what I've send to her? Than keep on reading!Kun je je de brief nog herinneren die ik vorige week heb ontvangen? Zo niet dan zal ik je geheugen even opfrissen: ik deed namelijk mee aan het postproject van Mi-lou. Zij had een hele leuke brief naar mij gestuurd en deze week was het mijn beurt om iets terug te sturen. Ben je beniewd wat ik naar haar gestuurd heb? Blijf dan vooral lezen!
So my letter contained a letter (of course), a moodboard, candy, tea, a quote card, a button and a clip. What do you think, have a done a good job? 

In mijn brief zat een brief (vrij logisch), een moodboard, snoep, thee, een kaart met een spreuk, een button en een knijper. Wat denk jij, is het goed gelukt? 

Lieve Mi-lou, ik vond het erg leuk om mee te doen aan je post project en ik hoop dat je de brief zo snel mogelijk ontvangt. Veel plezier ermee! 

Much love!
xxx

You May Also Like

0 interesting thoughts