Recieved a letter :)

by - 12:13 AM

So yesterday I found a cute suprise at my doormat, It was a letter from Mi-lou, a blogger at .... I actually had already forgotten that I entered her post project, so I didn't expect a letter at all. That's also why I was really suprised when I found her fun and creative letter. Want to see what she had send me? Then keep on reading. 

Gisteren vond ik een leuke verrassing op mijn deurmat toen ik thuis kwam. Het was een brief van Mi-lou, een blogger op .... Ik was stiekem alweer vergeten dat ik mee doe aan haar post project en verwachte daarom ook helemaal niks. Toch was ik blij verrast door haar leuke en vooral creatieve brief. Wil je zien wat ze me stuurde? Blijf dan vooral lezen! 

\I really like it and I'm already finding cute stuff to send back to her. It's really cool to receive letters, certainly when you don't know what's inside. I really like this post project a lot and maybe I'm going to keep my own post project. What do you think, would you like to receive a letter from me? :)

Ik vind het echt super en ik ben nu al bezig om leuke dingentjes te verzamelen om terug te sturen naar haar. Het is echt super leuk om brieven te ontvangen, zeker als je niet weet wat er in zit! Ik vind het post project echt super leuk, misschien ga ik ook wel mijn eigen post project houden.Wat denk jij, zou jij een brief van mij willen ontvangen? :) 

Much love!
xxx


You May Also Like

0 interesting thoughts