Received Packages

by - 12:45 AM

Recieving packages is always fun, specially when you're recieving the packages you're waiting for or a package you really didn't expect! That's what happened me this week, I've won a giveaway at nail-gloss. Then I also recieved some masks I'm going to review for you. My oasap order also came in and today my ELLE landed on my doormat. Are you curious to my packages? Then keep on reading!


Het ontvangen van pakketjes is altijd leuk, helemaal als je de pakketjes ontvangt waar je al lang op wacht of juist een pakketje die je helemaal niet verwachte! Dat is wat mij deze week gebeurde, ik won namelijk een giveaway op nail-gloss. Ook ontving ik wat maskertjes die ik ga testen en reviewen voor jullie. Mijn oasap bestelling kwam gister ook binnen en vandaag viel de ELLE op mijn deurmat! Ben je benieuwd naar de pakketjes? Blijf dan vooral lezen! 

First a viviclothes goodybag I won in the giveaway at nail-gloss. It arrived really quickly first of al, I emaild them my adress and the other day I received the package. And look at the bag, isn't that cute? They even put a sticker on it. Really cute and great service! 

Als eerste won ik een viviclothes goodybad in een giveaway op nail-gloss. Hij arriveerde vrij snel, nadat ik ze mijn adres gegevens had gemaild ontving ik het pakketje de volgende dag al. En kijk eens naar de verpakking, is die niet schattig? Ze hebben er zelfs een sticker op geplakt. Heel schattig en goede service! 


So what's in the goodybag? Wel first I found two pieces of coconut candy, I don't know how they tast yet, but I'll find out soon. ;) 

Dus wat zit er in de goodybag? Als eerste vond ik twee kokosnoot snoepjes, ik weet nog niet hoe deze smaken, maar ik denk dat ik daar snel genoeg achter kom! ;) 

I also received a baggy pants. I'm not really sure what to think of it. Because I have a figure which tends to look like a 'peer-figure'. (in other words: narrow at the top, wide at the bottom) Such pants can quickly make my figure even more out of balance. But I think I have a nice baggy pants, he is made out of a shiny black fabric so he could be worn quite chic and I don't even have the well-known 'pajama pants idea'.  I think I am nominating my baggy pants to "weekend-pants," because he is terribly comfy!

Ook ontving ik een baggy broek. Ik weet niet zeker wat ik daar van moet vinden. Ik heb namelijk een figuur wat een beetje neigt naar een 'peer-figuur.' (of terwijl: smal aan de bovenkant, breed aan de onderkant) Zo'n broek kan dan al snel de verhoudingen nog meer uit balans maken. Wel vind ik dat ik wel een mooie baggy broek heb gekregen, hij is gemaakt van een zwart glanzend stofje waardoor hij nog best chique gedragen zou kunnen worden en het wel bekende pyjama idee heb ik bij deze broek ook niet. Ik denk dat ik hem benoem tot 'weekend-broek,' aangezien hij wel verschrikkelijk lekker zit! The last item in the goodybag is a see trough black lace top, I think it's pretty cute and I actually wore it today. I combined the lace top with a black tanktop from H&M and a red biker jacket from H&M. 

Het laatste item in de goodybag is een 'see trough' kanten zwarte topje. Eigenlijk vind ik hem best leuk en heb hem dan vandaag ook direct aan gedaan. Ik heb heb gecombineerd met een zwarte tank top van de H&M en een rood/paars biker jacket van H&M. 


As you perhaps know from one of my previous articles, I am now a 'fashion hunter' for oasap. Therefore I placed my first order about a week ago and I received it yesterday! I must say I am totally in love with my new bag. He is really perfect: the material is good and the design is beautiful. This bag can easily be worn casual, but you can also combine with a more edgy outfit.

Zoals je misschien nog wel weet uit een van mijn eerdere artikelen, ben ik nu een 'fashion hunter' voor oasap. Ongeveer een week geleden heb ik dan ook mijn eerste bestelling geplaatst en die heb ik gisteren ontvangen! Ik moet zeggen dat ik helemaal verliefd ben op mijn nieuwe tas. Hij is echt perfect: het materiaal is goed en het design is prachtig. Deze tas kan makkelijk casual gedragen worden, maar je kunt hem ook combineren met een wat meer gewaagde outfit.

I am also very pleased with the ring. It is a silver ring inspired by a dandelion, which wouldn't have been my first thought at first sight, but now I know I certainly think it's a nice inspiration source. I think the ring has a very nice look, it's very feminine and chic, but it's still a statement piece. The only drawback is that the ring is just too big for my (very small) fingers.

Ook ben ik erg blij met de ring. Het is een zilverkleurige ring die geïnspireerd is op een paardenbloem, op het eerste gezicht zou dat ook niet mijn eerste gedachte zijn geweest, maar nu ik het weet vind ik het zeker leuk om er bij te vertellen. Ik vind de ring er erg mooi uit zien, erg vrouwelijk en chique, maar toch erg opvallend. Het enige nadeel is dat de ring net iets te groot is voor mijn (te dunne) vingertjes. 
This is one of the masks that I'm going to test and review for you. The masks are from a Danish skincare brand called lux style, which I've heard many positive things about. That's why I am also so curious about this. The packaging looks very chic, if you look closely enough you'll see some gray twigs/flowers at the top and at the bottom.

Dit is een van de maskers die ik voor jullie ga testen en reviewen. De maskertjes zijn van een Deens huidverzorging merk genaamd lux style, waarover ik veel positieve reacties heb gehoord. Ik ben hierdoor ook erg nieuwsgierig geraakt. De verpakking ziet er ook al heel chique uit, als je goed kijkt dan zie je wat grijze takjes/bloemetjes aan de bovenkant en aan de onderkant.

Last but not least: The Elle and the H&M magazine

You May Also Like

0 interesting thoughts