Get the look of Taylor Swift #11

by - 8:07 PMGet the look, a new subject at dutchbeauty. Every Tuesday I'll remake a streetstyle or celeb look and share it with you. Just to give you some inspiration how to combine your clothing items. I'm very curious of what you think of this and if you'd like to see something like this again! So let me know! :)


Get the look, een nieuw onderwerp op dutchbeauty. Iedere dinsdag ga ik vanaf nu een streetstyle of celeb outfit namaken en met jullie delen. Om jullie wat inspiratie te geven hoe je je eigen kleding kan combineren. Ik ben heel benieuwd naar wat jullie hier van vinden en of je het leuk zou vinden dit vaker te zien! Laat het me weten! :)

1 Blue and White striped top, H&M $20.
2 Red pants, H&M €9,99.
3 Ray-Ban Wayfarer Black sunglassses, $150. 
4 Yellow bow headband, debenhams.com $5,03.
5 Cute Cowboy bag, H&M $13.
6 Globe ring, oasap $11.
7 Yellow ballerinas, H&M $12. 

Do you like this outfit? I think it's very stylish and it's very sweat, totally Taylor, but also something I'd wear certainly on a regular day to school. It's a great outfit for the cold summer days. It's cool, it's fresh and it's colorful. I love the fact that this outfit is so casual, it makes it very wearable for almost everybody. 

Wat vind je van deze outfit? Ik vind hem wel leuk en schattig, helemaal Taylor, maar toch ook iets wat ik ook zou dragen. Het is een geweldige outfit voor de koelere zomer dagen. De outfit is cool, fris en kleurrijk. Ik houd ook vooral casual uitstraling van deze outfit, dat maakt het erg draagbaar voor bijna iedereen. 

Much love!
xxx Sanne

For the aware readers: Yes, I've changed the date of this post into Tuesday. Since I already have one set post at Monday (the Monday quote) I changed the date. It's not only because two posts at one day are to much, but It's also because I want to be free in what to post so I don't have to stuck to two certain posts a day. I'm very curious what you think of this idea and if you can understand it. Voor de wakkere lezers: Ja, ik heb de datum van dit artikel veranderd. Vanaf nu is het geen vast maandag artikel meer, maar een vast dinsdag artikel. Aangezien ik al een vast artikel heb op maandag (de Monday quote) heb ik het veranderd. Niet alleen omdat twee posts per dag te veel zijn, maar ook aangezien ik vrij wil zijn in wat voor posts ik plaats en niet persee die twee af moet hebben op een dag. Ik ben erg benieuwd wat jullie van dit idee vinden en of jullie het kunnen begrijpen. 

You May Also Like

0 interesting thoughts