Favorite Song of the moment: Taylor Swift - Safe & Sound

by - 4:00 PM
Do you remember the last time I posted some of my favorite music at dutch-beauty? Don't be ashamed if you don't remember, because well, I don't remember it either! I guess it's time to share my favorite song of the moment with you today. It's Taylor Swift ft. Civil Wars - Safe & Sound. Don't forget to watch the videoclip, because he is, just as most of Taylors videoclips, beautiful! 


Herrinner jij je nog de laatste keer dat ik mijn favorite muziek op dutch-beauty liet horen? Wees maar niet beschaamt als je het niet meer wist, want, om eerlijk toe te geven; ik wist het ook niet! Daarom lijkt het me wel weer eens tijd om mijn favorite nummer op het moment aan jullie te laten horen. Het is Taylor Swift ft. Civil Wars - Safe & Sound. Vergeet vooral niet de videoclip te bekijken, want die is zo als bijna altijd bij Taylor, prachtig!

Taylor Swift ft. Civil Wars - Safe & Sound


Now you know my favorite song of the moment, I'm curious to yours. So tell me, what's your favorite song of the moment? 

Nu je mijn favoriete nummer weet, ben ik ook wel benieuwd naar de jouwe. Dus vertel me eens, wat is jou favoriete nummer op het moment? 

Much love!
xxx Sanne

You May Also Like

0 interesting thoughts