Make Monday my special day

by - 8:47 PM


Hello sunshine! How are you at this beautiful new Monday? Yes, I hear you thinking: I wish it's Friday again, Monday sucks. But you know what, Monday shouldn't be a bad day. It should be a fresh start of a new week, filled with new opportunities, new chances, new inspiring people and more of that good stuff. That's why I want to introduce you this new subject at dutchbeauty, it's called: the Monday quote. Every monday from now on, I'll start the week with a inspiring quote which needs to keep you and me motivated for the rest of the week, because a good start is half of the work! Let's make Monday, myday. :)Goeiemorgen zonneschijn! Hoe gaat het vandaag op deze prachtige maandag? Oke, ik hoor je denken: Ik zou willen dat het al vrijdag was, maandag stinkt. Maar weet je wat, de maandag hoeft helemaal geen slechte dag te zijn. Het hoort een frisse start van een nieuwe week te zijn, vol met nieuwe mogelijkheden, nieuwe kansen, inspirerende mensen en nog meer van dat soort dingen. Dat is waarom ik een nieuw onderwerp wil introduceren op dutchbeauty, ik noem het: the Monday quote. Vanaf nu zal ik elke maandag de week starten met een inspirerende quote die jou en mij gemotiveerd moet houden voor de rest van de week. Laten we van maandag, mijn dag maken.

Much love and enjoy your Monday! :)
xxx SanneYou May Also Like

0 interesting thoughts