Hair Inspiration

by - 11:10 PM


What to do with my hair? It's a question I ask myself every day and a question I hear a lot from my friends. For me, eventually, as result of a lack of time, I usually end up with my hair lose and maybe a fun clip. But that could be different, and I it's time to change. There are so many fun things to do with your hair. In this post I'm giving you guys some inspiration of how to make your hair look extra special. Enjoy. 


Wat zal ik eens doen met mijn haar? Het een vraag die ik mezelf elke dag wel stel en ook vaak van mijn vriendinnen hoor. Ik zelf, aangezien ik weinig tijd neem voor mijn haar, ga meestal de deur uit met los haar en af en toe een leuk speltje. Maar het kan ook anders en ik denk dat het tijd is voor wat verandering. Er zijn zo veel leuke dingen die je kan doen met je haar. In deze post ga ik jullie wat inspiratie geven om je haar net wat specialer te maken. Veel plezier. 
balalaa

I hope I got you a bit inspired, for me these pictures really make me want to do something with my hair. What do you usually do to make your hair look a bit more special? And  what's your daily hairstyle? Let me know!

Ik hoop dat je een beetje geinspireerd bent, voor mij heeft het wel gewerkt, ik heb nu echt zin om iets met mijn haar te gaan doen. Wat doe jij normaal om je haar er net iets specialer uit te laten zien? En hoe draag jij je haar normaal? Laat het me weten!

Much love!
xxx

You May Also Like

0 interesting thoughts