1 April

by - 7:18 PM


Today it's 1 April, the only day in the year that you can make jokes with everybody, because everybody already expects the jokes. I wanted to test this theorie this morning so I made a 1 April joke which I posted online this morning. It was very funny to read all your reactions and to see how many people actually believed it for a sec. I must admit, if I were you I would have believed it as well, so don't be ashamed. :)  I hope I haven't scared you away to much. Luckily Primark isn't going to stop at all! So we can still enjoy their fashion for a long, long time! ;)


Vandaag is het 1 April, de enige dag in het jaar dat we met iedereen grappen kunnen maken, want iedereen verwacht ze natuurlijk al. Ik wou die theorie even testen vanmorgen, dus ik maakte een  1 April grap die ik vanochtend online heb gezet. Het was erg leuk om al jullie reacties te lezen en om te zien hoeveel mensen het even geloofden. Ik moet toegeven, als ik jou was ik er ook ingetrapt hoor! Ik hoop dat ik je niet teveel heb laten schrikken, want gelukkig is Primark nog lang niet van plan te stoppen! Dus we kunnen nog lang van hun mode genieten! ;)

Now I'd like to share some funny pranks from youtube. So if you still haven't had the change to prank anybody today, you might get inspired from this videos: 

Ik wil nog graag wat leuke youtube grappen met jullie delen. Dus als je nog steeds niet de kans hebt gehad om iemand in de maling te nemen vandaag, dan krijg je misschien wat inspiratie van deze video's:So now I've told you my 1 April joke, I'm very curious to yours! Have you made any jokes this day? Or have other people pranked you today? Let me know! :) 

Nu ik mijn 1 April grap heb verteld, ben ik erg benieuwd naar de jouwe! Heb jij vandaag nog een grap uitgehaald? Of ben je in de grappen van andere mensen getrapt? Laat het me weten! :) 

Have fun & Much love!
xxx Sanne

You May Also Like

0 interesting thoughts