Shoplog Primark!

by - 9:58 PM

I've been shopping a lot lately and last week I also went to Primark to quickly buy some stuff for London. Actually only one of the things I bought will be going with me to London, but anyways I think I bought some pretty cool stuff. So I just wanted to share it with you!


Ik ben de laatste tijd weer verschrikkelijk veel aan het shoppen geweest en vorige week ben ik ook even langs de primark gegaan. Om nog snel even wat te kopen voor mee naar Londen. Eigenlijk heb ik maar een item waarvan echt de bedoeling is dat die mee gaat naar Londen, maar ik denk dat ik toch wat leuke dingetjes heb gekocht en die wil ik natuurlijk even laten zien!
As you can see I most of the items I bought are accessoires, but I just like the accessoires of Primark a lot. What do you think of the things I bought? 

Zoals je kunt zien zijn de meeste dingen die ik gekocht heb accessoires, maar ik hou gewoon erg veel van de accessoires van de Primark. Wat vind jij van de dingen die ik gekocht heb? 

Much love!
xxx

This is an automatic post, I'm currently in London so I won't respond to the commends quickly, but I'll read them all when I'm back! 

Dit is een automatische post, ik ben op dit moment in Londen dus ik zal niet snel reageren op de reacties, maar als ik terug ben zal ik ze allemaal lezen! 


You May Also Like

0 interesting thoughts