My order from H&M

by - 11:29 PMYeey, last week, my order from H&M arrived. (If you don't remember what I ordered, you can read it here.) And I have to say, I love it! I'm not going to return a thing. So would you like to see how the pieces I ordered look in real life? Just click read more!Jeej, vorige week kreeg ik mijn bestelling van H&M binnen. (Als je niet meer weet wat ik besteld heb dan kan je dat hier lezen.) En ik moet zeggen, het is goed bevallen! Ik ga dan ook helemaal niets terug brengen. Dus wil je zien hoe de dingen die ik besteld heb er in het echt uit zien? Klik dan op read more!

So what do you think, do you like my order? Let me know! And I'll review the nail polishes later, so you'll see them again at dutchbeauty. 

Dus wat vind jij, vind je dit een geslaagde bestelling? Laat het me weten! En ik zal de nagellakjes later nog een keer reviewen, dus die zie je vanzelf op dutchbeauty verschijnen. 

Much love!
xxx

You May Also Like

0 interesting thoughts