Going to London!

by - 10:23 PM

Ogosh, I'm so exited, tomorrow morning, 6 o'clock, I'll be going to London! With my school. I will arive about 4 o'clock and than go to the Hotel. After that we'll be going to the London Eye at night. I think that will be just beautiful. I've made all the posts for this week already, so you won't have a day without a dutchbeauty post. Today I just want to give you a sneek peek in my life...

Oh ik ben zo blij, morgen, om zes uur sochtends, ga ik naar Londen! Met mijn school. Ik kom dan ongeveer 4 uur aan en ga dan eerst naar het hotel, daarna gaan we naar de Londen Eye. Ik denk dat dat echt super mooi is. Ik heb alle posts voor deze week al af, dus er is geen dag zonder dutchbeauty post. Vandaag wil ik jullie gewoon mee laten kijken in mijn leven...


Standing up earlie... Vroeg opstaan... 

 Packing my suitcase... - M'n koffer in pakken. 

Britisch Pounds! :) - Britse Ponden :) 
I think they look really pretty, much more beautiful that euros. - Ponden zien er echt mooi uit, mooier dan euros. 

 Painting my nails... - Mijn nagels lakken...

 Deciding which clothes should come with me... - Beslissen welke kleding mee moet...

 Enjoying the warm weather... - Genieten van het weer!

Watching my lazy dog... - Naar mijn luie hond aan het kijken...

So what have you done this sunday? Let me know!
En wat heb jij gedaan deze zondag? Laat het me weten! 

Much love!
xxx

You May Also Like

0 interesting thoughts