Get the look of Leighton Meester #2

by - 6:27 PM


Get the look, a new subject at dutchbeauty. Every Monday I'll remake a streetstyle or celeb look and share it with you. Just to give you some inspiration how to combine your clothing items. I'm very curious of what you think of this and if you'd like to see something like this again! So let me know! :)

Get the look, een nieuw onderwerp op dutchbeauty. Iedere maandag ga ik vanaf nu een streetstijl of celeb outfit namaken en met jullie delen. Om jullie wat inspiratie te geven hoe je je eigen kleding kan combineren. Ik ben heel benieuwd naar wat jullie hier van vinden en of je het leuk zou vinden dit vaker te zien! Laat het me weten! :) Much love!
xxx

This is an automatic post, I'm currently in London so I won't respond to the commends quickly, but I'll read them all when I'm back! 

Dit is een automatische post, ik ben op dit moment in Londen dus ik zal niet snel reageren op de reacties, maar als ik terug ben zal ik ze allemaal lezen! 


You May Also Like

0 interesting thoughts