New layout

by - 12:28 AM

Again, I've changed my layout. I love the new features at my blog and I just feel like my blog has a more professional vibe. But I'm still changing some things, my blog is work in progress. I want a new background, a new header and I want a slideshow. I think that will just finish my blog. But even though I'm getting better in understanding and editing HTML, I still haven't figured out how to get that slideshow and how to make my header bigger and how to change my background in a image I want. I just have to practice a little more I guess. But if someone wants to help me...? :)  

Ik heb mijn layout weer eens veranderd! Ik hou enorm van wat nieuwe functies op mijn blog en ik denk dat mijn blog er hierdoor ook veel professioneler uitziet. Maar ik ben sommige dingen nog aan het veranderen, mijn blog is 'work in progress.' Ik wil een nieuwe achtergrond, een nieuwe header en een slideshow. Ik denk dat dat mijn blog gewoon afmaakt. Maar ondanks ik beter wordt in het begrijpen en aanpassen van HTML, weet ik nog steeds niet hoe ik die slideshow werkend krijg en hoe ik mijn header groter maak. Ook weet ik nog steeds niet hoe ik mijn achtergrond kan veranderen in een plaatje dat ik wil. Ik moet waarschijnlijk nog wat meer oefenen. Maar als iemand me toevallig wil helpen...? :)

This is how it was: / Dit is hoe het was: 

This is the 'new' layout: / Dit is de nieuwe layout: 

What do you think? Is it a improvement or shouldn't I have changed the layout? And what could be better or more beautiful? I love to know your thoughts! 

Wat vind je ervan? Is het een verbetering of niet? En wat kan nog better of nog mooier? Ik zou graag jou mening horen! 
Much love!
xxx


The source of the HTML code I used for this layout is: http://btemplates.com/2012/blogger-template-fashion-trends/

You May Also Like

0 interesting thoughts