What about dutch?

by - 8:21 PM

Dear readers, I just want to mention a little change at dutch beauty. Because I'm going to write in two languages from now on. No, I won't write in Spanish and Chinese, just in English and Dutch. I've noticed that many of my dutch readers prefer to read my posts in dutch. Also some people seemed to have some problems with totally understanding the English language. Very understandable of course, so for those readers, I'll also put an dutch translation in my posts. Of course I'm very curious of what you think and I'd love to hear your opinion! :)


Lieve lezers, ik wil even een kleine verandering op dutch beauty doorgeven. Ik ga namelijk in twee talen schrijven. Nee, niet in het Spaans en in het Chinees, gewoon in het Engels en in het Nederlands. Het is me namelijk opgevallen dat veel van mijn Nederlandse lezeressen mijn artikelen liever in het Nederlands zouden lezen en soms moeite hebben met het begrijpen van de Engelse taal. Heel begrijpelijk natuurlijk, dus voor deze lezeressen zal ik ook een Nederlandse vertaling in mijn artikelen zetten. Ik ben natuurlijk erg benieuwd wat jullie ervan vinden en hoor dan ook graag jullie mening! :)

Much love!
xxx Sanne

Source Dutch flag: imageforsitemedia.nl

You May Also Like

0 interesting thoughts