Prepare your home for the autumn!

by - 10:40 PM

Brr, autumn has started again and for me that means spending most of my time inside the house. Wearing a warm oversized sweater, sitting in front of the heating. Bring up that hot chocolate! Yes, I think that that's the intention of the autumn. And if we are going to spend the whole autumn (and winter) sitting inside, we can better make the insides of our homes beautiful, cozy and lovely, don't you think? I've already begun by searching for some inspiration, so let's get started! 

Brr, de herfst is weer begonnen en dat betekend voor mij dat ik weer veel binnen ga zitten. Lekker in een warme oversized trui voor de verwarming. Haal de warme chocolademelk maar weer naar voren!  Ja, ik denk dat dat de bedoeling is van de herfst. En als we dan toch de hele herfst (en winter) binnen gaan zitten, kunnen we het maar beter van binnen mooi, knus en gezellig maken, vind je niet? Ik ben alvast goed begonnen door wat inspiratie op te zoeken. Enjoy!


So how do you prepare your home for the autumn/winter time? I'd love to hear what you guys think, so please leave a commend behind!   

Hoe bereid jij jou huis voor op de herfst/winter? Ik zou jullie reacties graag lezen, dus laat vooral een reactie achter!

Much love!
xxx

You May Also Like

5 interesting thoughts

 1. Ik vind er echt hele leuke dingen tussen zitten!

  ReplyDelete
 2. Erg leuke en inspirerende foto's!
  Liefs

  ReplyDelete
 3. Ik heb weer inspiratie. Leuke post xx

  ReplyDelete
 4. waauw leuk! Vooral de slaapkamers vind ik erg mooi en daar ga ik dan ook mijn inspiratie uit halen voor mijn nieuwe (kleine, haha) slaapkamer. Dankjewel, nu heb ik weer wat ideëen! :)

  Liefs,
  Lisa

  ReplyDelete