Sneek peak: My closet

by - 10:42 PM

Today, I just have a quick post planned for you guys, since I'm really, really busy lately. I'm studying for test week and I really got to get grade marks if I want to pass this year. Tomorrow I have a math and a dutch test and I'll be so happy when both are over. I don't understand math at all and dutch literature from the middle ages is just increadibly boring. (but I guess, I don't have to explain that haha) Well, to come back to this post, today I have a sneek peak in my closet for you. Those are still my winter clothes, which explains the dark colors, after testweek I'll just reorganize my closet again and if you'd like, I'll make a post about it as well. For now, just keep on reading/watching and have fun! :)Vandaag heb ik een snelle post gepland voor jullie, omdat ik de laatste tijd erg druk bezig ben. Ik ben aan het leren voor mijn toetsweek en ik moet echt goede cijfers halen als ik over wil dit jaar. Morgen heb ik mijn wiskunde en nederlands toets en ik zal zo blij zijn als die voorbij zijn! Ik snap helemaal niks van wiskunde en de nederlandse literatuur geschiedenis uit de Middeleeuwen is gewoon verschrikkelijk saai. (maar ik denk dat ik dat niet hoef uit te leggen haha) Om terug te komen op deze post, heb ik vandaag een sneek peak in mijn kledingkast voor jullie. Ik heb nogsteeds mijn winterkleding in mijn kast hangen, vandaar de donkere kleuren, na de toetsweek ga ik mijn kast reorganizeren en als jullie het leuk vinden, dan zal ik daar ook nog een post over maken. Voor nu, blijf vooral lezen/kijken en veel plezier! :)

So would you like to see a post like this again? And have you already changed your winter warderobe into your summer warderobe? Let me know!
Zou je een post zoals deze vaker willen zien? En heb jij al je winter garderobe vervangen door je zomer garderobe? Laat het me weten!

Much love!
xxx

You May Also Like

0 interesting thoughts