OOTD: In red

by - 9:58 PM


Last weekend I went to my grandparents, to the birthday of my granddad. They live a little far away (more than an hour with the car), so we see them like five times a year. That's why I needed to look my best!  One problem: The weather was very very cold! And I definitely was wearing that thin black skirt! I decided to wear a big read sweater and a (fake) leather jacket over it! I think it looks quiet nice. What do you think?

Vorig weekend ging ik naar mijn opa en oma, naar de verjaardag van mijn opa. Ze wonen redelijk ver weg (meer dan een uur rijden met de auto), dus we zien ze maar zo'n vijf keer per jaar. Daarom moest ik er natuurlijk op mijn best uitzien! Een probleem: het weer was zo koud! En ik wou zeker mijn dunne zwarte rokje aan! Ik besloot mijn grote rode trui aan te doen en een (nep) leren jasje daarover. Ik denk dat het er best leuk uit zag. Wat vind jij?  

  My hands were really frozen! Stupid me, I obviously forgot my gloves again...  Luckily I had my big sweater which came over my hand, that kept me warm!  

Mijn handen waren echt bevroren! Domme ik, ik vergat natuurlijk mijn handschoenen weer... Gelukkig had ik mijn grote trui die over mijn hand heen kwam, die hield me warm! 
   


 The big forest where I love to walk and where my father grow up.  

Het grote bos waar ik graag wandel en waar mijn vader opgroeide. 

 My sweet dog had lots of fun in the leaves. ;)

Mijn lieve hondje had veel plezier in de blaadjes. ;)


Hope you enjoyed watching!

Much love!
xxx

You May Also Like

0 interesting thoughts